Duckrace Stichting "Droomdag"

De loten kosten € 2,50 per stuk en 5 voor € 10,00.

  • Zaterdagmiddag 19 mei tijdens de wedstrijd van VVW 1 is er voorverkoop van loten in de voetbalkantine te Woubrugge.

  • Maandag 2e Pinksterdag zijn de loten ook te koop bij een voetbaltoernooi van VVW.

  • Zaterdag 2 juni worden de loten verkocht vanaf 10.00 bij Spar Bregman in Woubrugge.

  • Op 16 juni tijdens de Open Dag Waterrecreatie zijn loten de hele dag te koop tot start van de race om 15.00u.

 

Loten zijn te koop zolang de voorraad strekt, met een maximum aantal van 2.500 stuks.

Doelstelling Stichting Droomdag

Het doel van Stichting Droomdag is het verzorgen van een onvergetelijke, onbezorgde (te) gekke dag voor gezinnen waarvan een ouder kankerpatiënt/ levensbedreigend/ernstig ziek is. De dromen van het gezin staan hierbij centraal, waarbij we rekening houden met de fysieke mogelijkheden van de gezinsleden. Het jongste kind van het gezin moet onder de 16 jaar zijn. Inmiddels hebben wij al meer dan 140 gezinnen een onvergetelijke SuperDroomdag mee mogen laten maken.

Het jaar 2015 was ons jaar van de Individuele SuperDroomdag. Naast onze SuperDroomdagen welke wij in samenwerking met Stichting Opkikker organiseren zijn wij in 2015 ook Individuele SuperDroomdagen gaan opstarten. Deze Individuele SuperDroomdagen krijgen een persoonlijke gezinsbeleving. Wij hopen met deze uitbreiding nog meer gezinnen te mogen voorzien van een onvergetelijke dag! Inmiddels hebben wij meer dan 14 individuele SuperDroomdagen mogen organiseren. Ook in 2017 zetten wij deze Individuele SuperDroomdagen naast de SuperDroomdagen voort.

Inmiddels zijn wij landelijk de SuperDroomdagen aan het verwezenlijken. We willen een zo compleet mogelijke SuperDroomdag organiseren. Organisatie en financiën zijn volledig in handen van de stichting zodat het gezin optimaal met en van elkaar kan genieten.